Zakuřte si v klidu doma


Pokud se často scházíte s přáteli nebo si s partnerem či partnerkou občas rádi dáte něco jiného, nejspíš sáhnete po vodní dýmce. Vodní dýmka je populární zejména u mladších lidí, a v shisha barech nejčastěji uvidíte návštěvníky ještě pod 18 let. Je to tím, že česká legislativa paradoxně kouření vodní dýmky nezletilým nezakazuje, a tak i takto mladí lidé mohou chodit do podniků, kde se dýmky připravují. Mnozí lidé ale nechtějí chodit kvůli každé dýmce do baru, ale chtějí si ji dát v klidu doma.

vodní dýmka

Příprava vodní dýmky je snadná, a pokud si ji budete připravovat třeba každou sobotu, jistě brzy zjistíte jaké množství tabáku je nejlepší a jaký typ uhlíků vám vyhovuje nejvíc. Existují rychlozápalné, které máte připravené během pár vteřin, ale mají nevýhodu v tom, že jsou rychle vyhořelé. Lepší je vybrat si kokosové kostky, které se sice déle nahřívají, ale pak vydrží velice dlouho. Nezapomeňte si k dýmce koupit i kotlík a kleště na sklepávání uhlíků.

A jakou si koupit dýmku?
Rovnou zapomeňte na to, že byste si dýmu koupili v trafice, tam najdete maličké dýmky, které se hodí spíše na ozdobu na poličku. Pokud chcete dýmku aktivně pravidelně používat, určitě si vyberte dýmku na specializovaném e-shopu, kde si můžete vybrat nejen z jednotlivých částí a dýmku si tak sami sestavíte podle sebe, a kde si můžete koupit i kompletní dýmky.

žena dýmka

Jednou z kompletních dýmek je vodní dýmka Aladin. Je to na pohled velice hezká dýmka se zajímavou vázou. Skvěle se sestavuje, je dostatečně velká a také se díky svému designu může stát zajímavým doplňkem vaší domácnosti. Jde o velice zajímavé a kvalitní dýmky, a pokud chcete dýmku, která bude nejen designová ale především funkční, je potřeba vybírat z dýmek známých výrobců.

U nás najdete nejen dýmky, ale i náhradní díly, uhlíky a tabáky. Když sháníte vodní dýmku, rozhodně si nakupte u nás.