Stavíme moderní domy


Dům se dá postavit dvěma způsoby – svépomocí a nebo prostřednictvím stavební firmy. Vzhledem k tomu, že naprostá většina lidí si v dnešní době musí brát hypotéky na stavbu domu, snaží se lidé většinou šetřit kde se dá. To vede k tomu, že se do stavby svépomocí pouští i ti, kteří doposud zatím nepostavili ani zeď na zahradě. Je jasné, že člověk bez zkušeností a bez vzdělání ve stavebnictví může nadělat spoustu chyb. Nejlepší je nezkoušet stavět dům, pokud si nejste na 100 % jistí, že to zvládnete bez problémů. Jiná situace je, když máte ve svém nejbližším okolí spoustu odborníků, kteří jsou ochotní vám kdykoliv se stavbou domu pomoct. Dalším problémem stavby svépomocí je čas. Většina lidí se chce stěhovat co nejdříve, ale pokud člověk chodí do práce a po práci na stavbu, je jasné že dům neporoste tak rychle jak by člověk potřeboval.

potřešení rukou

My stavíme rodinné domy na klíč – bungalovy o různých dispozicích, ale najdete u nás i domy patrové. V případě že nechcete riskovat, nechte si dům postavit od nás. Jsme renomovaná a solidní stavební firma, která staví domy v Čechách i na Moravě. Předali jsme již spoustu dokončených domů, a naši klienti jsou spokojení a dobře se jim v domech bydlí.

dům bungalov

Je pro vás brzké stěhování skutečnou prioritou? Vyberte si dřevostavbu, jejíž montáž se dokončuje v řádu několika týdnů. Můžeme vám nabídnout mnoho typových projektů, které jsme připravili v souladu s požadavky na současné potřeby bydlení. Naše domy jsou moderní zvenčí i uvnitř, a jistě si mezi našimi projekty najdete i vy ten svůj. Pokud by se vám žádný nelíbil, rádi vám připravíme projekt podle vašich požadavků. Domy předáváme hotové, a jsou připravené k zaměření kuchyňské linky. Tu jedinou si musí klienti sehnat sami, protože jde o velmi důležitou a individuální věc. A kdy si linku nechat vyrobit? Jakmile budou hotové vnitřní prostory.