Proč oblékat trička s dlouhým rukávem


Tričko s krátkým rukávem se stalo symbolem léta již před mnoha lety. Krátký rukáv umožňuje dokonalé obnažení paží a větrání a oblékáme jej především v teplém počasí. Ale když se mírně ochladí, navlékneme na tričko mikinu, a pak zjišťujeme, že je to příliš silná vrstva, se kterou nemáme k dispozici potřebný tělesný komfort. Můžeme na to ale jít jinak, mnohem sofistikovaněji. Namísto trika s krátkým rukávem oblékneme triko s dlouhým rukávem a délku rukávů pak regulujeme podle aktuální situace.

pěší turistika

Vykasání rukávů u trika je jednoduchý a rychlý proces, můžeme je mít navlečené na pažích v libovolných délkách jako tříčtvrteční, velmi krátké či zcela dlouhé až k předloktí, a nemusíme kvůli chladu na oblast paží navlékat mikinu. Triko s dlouhým rukávem také vypadá lépe z estetického hlediska, vytváří elegantnější vizáž a takové oblečení se pak hodí nejen pro sportování, ale i pro každodenní, všední aktivity – pro práci, školní výuku, pro volný čas na procházkách městem, při nakupování nebo pro případ, že chceme někoho potěšit svou návštěvou.

rekreační golf

Funkční oblečení, kam patří i trička dlouhý rukáv C Store Craft Core Dry Active Comfort, jsou vhodná zejména do chladnějšího počasí vzhledem k jejich složení kombinace polyesterového a polyamidového vlákna. Lehce volný střih a ploché švy se postarají o maximální komfort pro každodenní nošení a oceníte je při cyklistice, pěší turistice a dalších rekreačních sportech, jako je volejbal na venkovním hřišti nebo golf, tedy aktivity, kde se střídá aktivní pohyb s odpočinkem v chladném jarním, letním či podzimním počasí.

Dámská funkční trička se mohou také stát vhodným dárkem k narozeninám nebo pod vánoční stromek, potěšíte s nimi svou přítelkyni, manželku, maminku i babičku, které si tyto výrobky mohou brát na dovolenou pro pobyt v přírodě v rámci tuzemské i zahraniční rekreace.