Jak na vztahy


Není jednoduché, aby vaše všechny vztahy byly vždy perfektní, protože každý člověk se někdy pohádá. Ale abych řekla pravdu, tak já hádky nemám vůbec ráda, ale buďme upřímní. Kdo má rád hádky? A to hlavně, pokud třeba máte nějaké hádky anebo jiné nedorozumění v rodině. Povím vám, že hádky v rodině jsem smutné. A vždycky mě to velice mrzelo a trápilo mě to. Proto jsem si řekla, že kdybychom se doma hádali a měli špatné vztahy, že bych z toho byla nešťastná. Proto bych raději se kousla do jazyka a sklopila uši a byla bych ticho. Raději bych se nikdy s nikým nehádala.

Mám ráda klidné vztahy.

Přijde mi to opravdu hodně zbytečné. Nebo jak to děláte vy?  Třeba když už vidíte oheň na střeše. Jak reagujete? Mnoho lidí také uteče. Mnoho lidí také odejde pryč. Protože už sami dopředu ví, že to bude stát za nic. A povím vám, že hádky opravdu stojí za nic. Proto je vždycky nejlepší, když se lidem vysvětlí všechno, že to jde s klidem, že se člověk nemusí ihned hádat. Člověk nemusí křičet a být agresivní nebo zlý. Člověk také může zachovat dekorum, to znamená, že se člověk nebude hádat. A když se člověk nebude hádat, tak to znamená, že potom nemá, s kým si zničit své vztahy. Jak vztahy v rodině, tak také vztahy v zaměstnání.

Mějte vždy dobré vztahy.

Tady bych se trošku zdržela. Pokud nemáte dobré vztahy v zaměstnání, tak je to opravdu veliká škoda. Někomu se nelíbí, když se třeba dva zaměstnanci, dva kolegové mezi sebou hádají. Má to samozřejmě potom neblahý vliv na jejich pracovní výkon. A myslím si, že žádný zaměstnavatel by nechtěl, aby jejich pracovníci byli nějací rozmrzelí anebo líní. Nebo také ve stresu. Proto je vždycky nejlepší, když člověk si uvědomí, co vlastně chce, zjistí si, o čem život je. Anebo o co má zájem. Hádky jsou na nic, věřte mi, takže raději vezměte svou hrdost a uvidíte, že potom budete šťastní. Dobré vztahy se cení.