V kuchyni


Pro každou ženu, tedy tu normální a běžnou je vlastně základem kuchyň. Dnes už spíše jen kuchyňský kout, protože tato již dávno není oddělena jako tomu bývalo kdysi, a ještě je ve starších domech a panelácích. Ovšem to není pro nás nyní důležité, pro nás je nyní důležitá kuchyň jako taková. Je to prostě kus místa, kde žena tráví hodně času. I když má dnes spoustu pomocníků na elektřinu, přesto musí základní věci dělat sama. A tyto stroje obsluhovat. Proto by měla být kuchyň taková, aby tam žena byla ráda a s prací tam měla co nejméně námahy.

modení kuchyň

Což někdy v těch starých nejde, protože se nedbalo na nic a jen se rychle stavělo. Takže byl třeba dřez na druhé straně od ploty, trouba překážela na stole a poklice se válely všude, nebo v jednom z šuplíků. Samozřejmě, pokud v tom měla žena pořádek, věděla přesně kde co najít, ale přesto se musela pořád nějak zdržovat maličkostmi. To by se mělo odbourat. Je docela dobře možné, že i vy zvažujete předělávku staré kuchyně na novou. Je to velice dobrý nápad, který jistě vaše žena ocení. Ovšem ta nová musí být podle jejího gusta, takže je dobře to s ní celé konzultovat. Ona by měla být hlavním šéfem přestavby.

modení kuchyň

V podstatě máte dvě možnosti. Shánět všechno kus po kuse a dávat to pracně dohromady, nebo si ušetřit spoustu starostí a času a vyzkoušet levné kuchyně na míru. Za naši redakci lze doporučit jedině to druhé. Máme to vyzkoušeno. Shánění jednotlivých nových spotřebičů je čertovská záležitost, navíc musíte hlídat rozměry a další maličkosti. To v druhém případě nemusíte, protože to dělají jiní. Oni sami předloží několik návrhů a pak se přejde k realizaci. Nebojte se, že budete mít kuchyň měsíc rozkopanou. Firma to většinou dělá tak, že všechno nachystá a během jednoho dne celé vymění. Takže vlastně ani nepoznáte, že se něco děje. Většinou po vašem příchodu z práce je už skoro hotovo.