Instalatér na rychlé opravy


Při úniku vody musí člověk ihned reagovat a měl by okamžitě zastavit hlavní přívod vody v šachtě. Zastavte jak teplou, tak studenou vodu a ihned zvedněte telefon a vytočte číslo na instalatéra. Instalatér nonstop Kanalizace-instalateri s vámi začne řešit váš problém a podrobně vám řekne, co máte dělat do jeho příjezdu. Pokud spadáte do jeho regionu výjezdů, což je Praha, tak garantují dojezd do 1 hodiny, a to i v jednu hodinu ráno. Únik vody se musí řešit okamžitě, a to proto, že voda může za velmi krátký čas napáchat velké škody. Vše tak zastavte, vezměte hard, nebo osušku a začněte uklízet vyteklou vodu.

instalatér nonstop

Než dojede instalatér, tak budete mít alespoň to nejhorší uklizené a on se může pustit do dané opravy. Vždy je dobré jim udělat co nejlepší přístup do šachty nebo k místu, kde voda uniká. Nejen, že se instalatérovi bude pracovat lépe, ale také mu ušetříte nějaký čas. Každá minuta se v takové situaci počítá a pokud vše připravíte, mohou být škody o to nižší. Nebojte se dělat ve večerních hodinách hluk, nejen, že jde o vaše bydlení, ale jde také o škody, které voda může způsobit. V případě, že bydlíte v bytovém domě, tak je to věc i dalších sousedů.

instalatér nonstop

Pokud totiž nebudete uklízet, tak se může stát, že se voda dostane i k nim, a to už si na hluk ani nevzpomenou. Tudíž hluk nechte stranou a snažte se uklidit co nejvíc. Nikdy není taky od věci se čas od času podívat na trubky, které jsou starší nebo na roháčky, které vedou k bateriím. O některých určitě víte, že už jsou starší a může se tak stát, že voda začne protékat. Dobré je tak tyto starší kohouty vyměnit, dokud je ještě čas a nestane se nějaká nehoda. Roháček totiž stojí i s hadičkou pár korun a dokáže je vyměnit skoro každý. Je proto dobré je jednou za čas projít a zjistit, zda ještě zvládnou nějaký ten rok nebo je potřeba je vyměnit co nejdříve.